top of page
  • QV

Moordenaar Christian Van Eyken, Défi

Het is nu definitief , voormalig lid van Défi is schuldig aan de moord op de man van zijn minnares.

De moord dateert al van in 2014; de periode waar de Franstalige Christian Van Eyken in het Vlaams parlement verkozen was als volksvertegenwoordiger. Een Franstalige in het Vlaams parlement; in faut le faire!

Woensdag 17 februari werd het Défi lid veroordeeld voor moord; niet op een Vlaming ; maar op de man van zijn minnares. Eigen volk eerst zullen we maar zeggen.

Beide moordenaars hebben de 45 jarige echtgenoot van Sylvia B ; ook lid van de extreme partij Défi; vermoord in zijn eigen appartement. Eerst was het nog niet duidelijk dat er een moord was gepleegd; zo listig gingen de 2 leden van Défi te werk. Uiteindelijk is vastgesteld dat de moord door de 2 Franstalige Défi leden werd uitgevoerd met een vuurwapen; achter het oor van het slachtoffer. De misdaad van de 2 Défi leden werd omschreven als " berekend, koel; en laf"; waarbij de dochter en de ouders van het slachtoffer , zonder hun geliefde door het leven moeten.

Alhoewel beiden steeds de feiten ontkend hebben spreekt de advocaat van het Franstalige Défi lid , Christian Van Eyken; van een eventuele nieuwe procedure omdat Van Eyken onder invloed van zijn minnares zou gestaan hebben.

Wij denken echter dat we de Franstalige Van Eyken niet rap terug in het Vlaams parlement zullen terugzien.0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Graydon bezorgd over laattijdige betalingen 18.11.2020 Volgens de Graydon Betaal-index werd in het derde kwarlaat amper twee derde van de facturen tijdig betaald. Vorig jaar zal de betaal discipli

bottom of page